UDVALG AF MINDRE PROJEKTER

       
KLATRELABYRINT, FANEFJORDSKOLEN
Den ydre regulære geometri opløses ved indvendige, skråtstillede klatrevægge. Labyrinten er opført i lærk og står på Fanefjordskolen, Møn.
     
     
FORMIDLINGSTÅRN, FANEFJORD BYPARK
Et tårn for formidling af flora og fauna i Fanefjord Bypark. Tårnet bygges op ad en tidligere brandtrappe fra Fanefjordhallen.
     
BRO, FANEFJORD BYPARK
Sløjdprojekt for 5. klasse på Fanefjordskolen. En øvelse i geometri og statik.
   
SAUNA, HÅRBØLLE HAVN
Saunaen bygges på pæle i den lille havn på Møns sydøstspids og lægger sig op ad havnens øvrige mange bådskure og småbygninger. Fra saunaen kan der tages en dukkert fra badebroen eller slappes af på det omskærmende plankeværk. Saunaen vil dermed fungere som Vestmøns nye badeanstalt. Planlægges opført i 2014.
Opstalter    

BODER I RØDVIG

Tegnestuen vandt i efteråret 2014 en konkurrence med en mobil-bod. Boden er inspireret af de vinteroplagte og overdækkede både i det omgivende havnemiljø. Boden kan nemt skilles ad og transporteres på en trailer.

Efter idé af arkitekt MAA Alexander Damsbo.

 
     
RØRVIG FISK
En ombygning af eksisterende fiskehandel til fiskerestaurant, butikker mv. i Rørvig Havn. Den eksisterende tunge bygning bliver omgivet af en ny sorttjæret træbygning, hvor selve fiskerestauranten hæver sig mod vandet og spiller sammen med havnens øvrige store lagerbygninger.

En arkade langs bygningens butikker fremhæver det lange sigte videre ud ad Kongebroen.

Forslaget er lavet i samarbejde med arkitekterne Alexander H. Damsbo og Henrik Ingemann Nielsen og er endnu ikke realiseret.
 

LÆSKURE